Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a14n 43Š57e29s80t56á28k

10. 10. 2016 20:56

"Od zajištění měn se "prozíravě" z důvodu touhy postále větším a větším blahobytu upustilo již v 80. letech minulého století." - No je to fakt hrůza, že tak se nám vlastně o ten blahobyt starají naši věřitelé, kteří na nás v potu tváře dřou;-D

0 0
možnosti
DB

pokuste si nastudovat SAYův zákon....a spočítejte jak jsme na tom

0 0
možnosti
Foto

ČNB si chystá eura na rozhazování z letadla. Doufám, že to bude někdy na podzim, kdy se ty bezcenné papírky uklidí společně s listím.

1 0
možnosti
MS

Jestli se nakonec ukáže, že ČNB investovala do úpadkové měny, tak nás potěš příroda. :-/

1 0
možnosti
JS

Měnové intervence přinesly exportérům cca 300mld Kč. Největším exportérem je Škoda auto, kterou vlastní majitel v SRN. Takže jako občané jsme touto částkou přispěli firmě v spřátelené zemi.

1 0
možnosti
ZH

Kdyby každý "vlastenec" investoval do akcii Volkswagnu, aby zisk Škodovky zůstal doma, tak měřeno blogovou diskusí už by se dávno stavělo ředitelství v Boleslavi. :-)

0 0
možnosti
Foto

To je jednoduché. Tisk peněz je další metoda daňových farmářů jak oholit svůj lidský dobytek. Proto si farmáři musejí přidat, aby tuto skutečnost eliminovali ve svých oficiálních příjmech.

0 0
možnosti
Foto

Peníze se tisknout musí. Příští rok jsou parlamentní volby, a když si vezmete, kolik jich vláda (na Babišovo vítězství;-D;-D;-D) rozfofrovala před volbami krajskými, tak to teprve bude fičák :-)

0 0
možnosti
JS

Máte pravdu. Vaše smůla je v tom, že jako obvykle půjde u nás za vlády pravice ekonomika dolů, socani pro pravici nic neschovají, takže budete moci přisypat pouze těm nejbohatším, protože střední třída má už předplaceno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik