Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Když už máme být hrdí jako Tibet, nemusíme být kvůli tomu nutně marxisté, že ne?

2 0
možnosti
JN

Račte si vašnosti přelouskat, co o setkání prezidenta Obamy a Jeho Svatosti píšou na oficiálním webu Bílého domu:

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/06/15/readout-presidents-meeting-his-holiness-xiv-dalai-lama

V porovnání s tím vypadá prohlášení čtyř českých papalášů jako projev hrdosti a pevného charakteru.

1 1
možnosti
JR

J76a56r13a 82R29a87n36k

31. 10. 2016 23:37

Myslite, ze takto objal pan Zeman Dalajlamu? Tak jako Obama? Ono zalezi na tom, kde ctete, pochopitelne ve Vasich konspiracnich webkach najdete ruzne;-)

https://theobamadiary.com/2016/06/15/president-obama-and-the-dalai-lama/

4 0
možnosti

P19e92t64r 53Č72e80j34k97a

31. 10. 2016 22:41

Panebože.... Zase - ČR je středoevropská země, která od roku 1989 se vydala směrem západ (naštěstí) a problémem je, že ve skutečnosti tohle směřování "na západ" nikdo nezpochybňuje, navzdory tomu, že tvrdíte nesmyslný opak.

1.) téměř nikdo (kromě KSČM) nezpochybňuje členství v NATO.... natož pak prezident...

2.) téměř nikdo (navzdory tomu, že tady je ta skupina trochu širší) nezpochybňuje nutnost členství v EU.... to, o čem se vede spor není zda být, či nebýt členem EU, ale je o tom, jak má EU vlastně vypadat, který samozřejmě ale v konečném důsledku může vézt k změně přístupu vůči EU (ale nemění to nic na západním zakotvení země). Jestli za zpochybnění členství v obou nadnárodních institucích berete souhlas s vypsáním referend na členství v nich, tak je to opravdu zoufale ubohý argument - a to z prostého důvodu, bojíte se demokracie. ;-) A pokud se bojíte demokracie, tak se právě tímhle strachem ten západ (aspoň teda tak, jak si ho představujeme) nějak "vzdaluje". Myslíte, že Británie si odchodem z EU zvolila Rusko? ;-)

3.) právě, že dojednání vztahu s Čínou nás posouvá na západ ještě víc, protože následujeme západní země, které podobnou dohodu většinově také mají. Podíval jste se například, jak je Čína důležitým obchodním partnerem pro naše sousedy z Německa? Podívejte se, asi budete překvapen..... ;-)

0 2
možnosti
JR

J21a36r28a 94R51a37n89k

31. 10. 2016 23:51

Ke konci bodu 2.) - Briove uz lituji a Brexit vetsine nevyhovuje.

Bod 3.) nic s Cinou Vas nikam neposunuje, jste mala zeme, Cina si nemuze pronajmout pulku republiky na pestovani psenice, aby mohla uzivit svoji armadu - pronajmmula v Rusku a na Ukrajine, takze Cesko bude odbytiste na cinske ryby z farem - coz tady nikdo nekupuje, protoze ti, kteri cestuji a zazili, by se pozvraceli jeste dodatecne, nevite, cim to krmi, jak jsou v sadkach narvane, nevite, podivejte se na Guangdong fabriky a cim budete zavaleni polyesterem a syntetickym "harampadim", ktere se po vyprani rozpadne, praci Vam zadnou nezaridi, na to si privezou sve lidi, tak se dale utapejte v nadeji o zachrane Cinou a Ruskem;-(Rv

1 0
možnosti
VP

Moc nerozumím tomu, proč nynější citliví a vnímaví lidé používají slova jako kupa ho***. Obrázky či makety prezidenta v podobě lejna apod.

Listopad 1989 byl úspěšný, díky tomu, že se tehdejší citliví a vnímaví lidé chovali kultivovaně a byli vzorem pro ostatní. Jinými slovy, převyšovali tehdejší vládnoucí garnituru a to zaručilo, že je bude následovat prakticky celý národ.

Tento étos současným aktivistům zoufale chybí.

2 1
možnosti
MD

Kdyz uz napsat nejakou hloupost, tak at to stoji za to. Karma za to..

1 1
možnosti
Foto

Víte, minulé časy si nepřejí ani ti největší zastánci Zemana a dokonce ani Zeman sám. A jak to dopadne? Parlamentní volby vyhraje ANO (k mé velké lítosti) a prezidentské volby v případě jeho kandidatury Zeman. A přiznávám, že vhodnějšího kandidáta nikde nevidím. Kavárna ho rozhodně nenabídne. Pokud se někdo takový objeví, pak to bude bez přičinění kavárny. Kdo se spojí s lidmi jako Ruml, Kocáb nebo Žantovský, kterým už lidé vystavěli stopku, nemá žádnou šanci.

2 5
možnosti
LB

Jestliže nevidíte vhodnějšího kandidáta na prezidentský úřad než Zemana, pak o svém národu nemáte valné mínění. Když Slováci byli schopní si zvolit inteligentního, kultivovaného prezidenta, za kterého se rozhodně stydět nemusí, (momentálně je Kiska nejoblíbenějším politikem Slovenska), je dost pravděpodobné, že se najde vhodný kandidát i v Česku.

0 0
možnosti
JR

J83a22r15a 33R92a39n97k

31. 10. 2016 20:48

A zapomela jsem na karmuR^R^

1 4
možnosti
JR

J29a27r50a 96R36a52n36k

31. 10. 2016 20:47

Diky za posledni odstavec.....ono se skutecne nic ve svete nezmeni, oni jsou si vedomi a zvlaste ti na Vychode, ze se k nim CR pomalu opet vraci, diky nejakym petrikum a nigrinum, ale Dalajlama bude dale celym svetem uznavan, kdezto NIKDO zde - na Zapade si nepamatuje jmeno cinskeho a i ceskeho prezidenta;-)

1 4
možnosti
MB

Časy nedávno minulé. Myslíte čtyřicátá léta minulého století?

1 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik