Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený autore, není od vás pěkné měnit dlouho po vypublikování kompletně název blogu , na který tady v diskusi reagujeme

1 0
možnosti

J27a58n 64P74a30l89l92a82s

14. 12. 2016 22:31

Dobrý večer, myslím, že je lepší napsat „podle mě“ než vydávat své názory za jedinou pravdu.

1 0
možnosti

Dle mého názoru - domnívám se, že řadě lidí to nejlépe myslí u Myslivce. Nejlépe v zakouřené badatele v pátek. I tak chápu odkaz básníka, viz Zpěvy páteční + Pak stoupal blíže ke hvězdám ! ...

Model je nekonečný - Mladý člověk vstupuje do života jako nesmrtelný, všichni jsou blbí a vše je špatně ! Třeba to změnit, od toho je přece tady . S náběhem věku prozře. Mj., objeví řadu mouder, např. že ona případná nesmrtelnost by byla pak trestem největším, (krásný paradox), že čím je starším i vzdělanějším, zjistí i to z Řecka - Ví, že nic neví ! Dá se to řešit různě. Sednout opět mezi své a slyší četnost identických názorů, říkal to i Josef, potvrdila taky Jarka ... Cesta pohodlná, nikam nevede, člověka neposune ... Anebo přemýšlí a své názory předkládá na trh, k tomu i blogy dobré. . Pak s hrůzou přijde na to, že i oponent má kus dobrých argumentů. Vše blbé není a vlastní monopol na moudro je nahlodán ! Tedy se dostaví i prvek pokory a rozumu. Pravda, blbě se s tím žije, myšlení bolí ! ...:-)

2 0
možnosti

Znám jednu takovou krásnou větu, bohužel již nevím, kdo je jejím autorem: "Jen sebevědomý hlupák něco najisto tvrdí, rozumný člověk vždy pochybuje." Myslím (ano, myslím - je to pouze můj názor a nic najisto netvrdím!!!), že na tom něco bude.

A upřímně řečeno: co je dnes na světě vlastně jistého? Snad jedině smrt.

2 0
možnosti

většinou je mnohem alarmující když si někdo je něčím naprosto jistý, statisticky je to s největší pravděpodobností idiot nebo někdo kdo nemá dost informací. I v případě pevného názoru není od věci projevit slušnost a umožnit nositeli jiného názoru zachovat si tvář použitím nějaké fráze z titulku tohoto blogu. Tedy podle mého názoru :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik