Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Divím se autorovi, že provozuje takové sebemrskačství a kouká na projevy Milouše, místo aby se psychicky připravoval na dalších šest jeho projevů. Pokud tedy tento nezaklepe bačkorami. Já tak již činím a zároveň jsem připraven ho i přes naprosto odlišný světonázor podpořit, pokud se kandidát Pravdy a Lásky probojuje do druhého kola jako posledně.

2 2
možnosti
JK

Jestli by nebylo lepší se v příštích volbách vykašlat jak na prozemanovské nenávistníky (milovníky asijských totalit a amerických kašparů) tak i na současné tzv. pravdoláskaře (promerkelovských naivů)... a konečně najít někoho,

kdo nemá ani jednu z těchto dvou šílených úchylek. ;-)

0 0
možnosti
KD

tentokrat nebyl jako obvykle posilnen stakanem Becherovky a ani nedrzel nedopalek v ruce. Tim me prekvapil. Projev byl ovsem opet smesi polopravd a lacineho populismu, ktery funguje na jednoduzsi volice, kteri mu zanedlouho zrejme zajisti dalsi zvoleni. Pak uz nebude brat ohledy na nic, nez na sve zbytnele ego.

2 4
možnosti
ES

[>-]Náš pan prezident svoje projevy říká zásadně bez papírů jako jediný politik a dokonce i v USA v angličtině . Ostatní mu nesahají ani ke kotníku.Se všemi.. jeho názory lze souhlasit a dělá velmi dobrou práci.Je za dobře s ruským prezidentem,s čínským prezidentem a teď dokonce i s americkým prezidentem. Zvolila si ho většina národa , Nikdy nic nevytuneloval,neukradl a nikdy nezneužil své funkce ke svému obohacení,tak jak to dělá většina politiků.Samozřejmě má také jako my všichni své chyby. Někdy se opije tak jako my,někdy něco nevhodného plácne tak jako my a,td. Je to člověk jako my a to se mě právě na něm líbí a proto ho budu volit,a jsem rád že takového prezidenta máme

14 8
možnosti
Foto

P82e23t40r 25K65a55d89l44e96c

28. 12. 2016 22:48

Pane jo. Ale já se ani nedivim, že ho chcete volit. Když jeho angličtině říkáte angličtina...

4 3
možnosti
JV

Taknějak nevím, co za témata jste od prezidenta chtěl slyšet vy. Vyjádřil se ke stavu ekonomiky, ke společenským tématům a k událostem uplynulého roku, popřál k roku novému. Vy zřejmě očekáváte někoho, kdo bude opět předříkávat , kolik tun oceli jsme vyvezli a kolik brambor se nám podařilo vypěstovat a jak naše země vzkvétá.. To bohudík, je už pryč..

10 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JSS

KDYŽ MÁ PODAT PŘÁNÍ PREZIDENT, PAK BYCHOM SNAD MOHLI NASLOUCHAT S NAPĚTÍM. NE, TO BYLA OTŘEPANINA JAKO Z DOB HUSÁKA, AP. ŘÍKÁTE, ŽE KVITUJETE CESTY PO ZEMI. TAKY BYCH KVITOVAL, ALE JAKO JEDEN Z NÁS - PŘIJET 1 AUTEM BEZ TĚCH KULOMETČÍKŮ, APANÁŽE. NE, TO JE SCENÉRIE, KTERÁ NENÍ URČENA PRO NÁROD!

0 1
možnosti
JR

J69a60n 61R53i67c90h40t82e35r

27. 12. 2016 14:36

Jen tak na okraj k Vašemu nadšení nad zavedením Ministerstva pravdy, které nám bude říkat, co je proruský fujtajblík a co už ne:

Petr Hampl:

Korporace Facebook najala portál snopes.com, aby pro ni kontroloval, které příspěvky jsou pravdivé a které má Facebook vymazat jako hoaxy. Že má ten portál minulost bohatou, co do útoků na Donalda Trumpa, to asi nepřekvapí. Ale teď ještě prasklo, že majitel utratil 100 000 dolarů určených na provoz serveru za služby prostitutek. A klíčová analytička provozuje paralelně druhou stránku, kde nabízí sex za 1200 dolarů. Takže ty peníze možná zůstaly ve firmě...

To jen, abyste věděli, kde se nositelé evropských hodnot inspirují.

28 0
možnosti
TP

T51o39m23á48š 10P29í49c66l

27. 12. 2016 14:30

Projev celkem povedený, těším se na dalších 6 příštích.

22 2
možnosti
MB

Ano, pro lidi vašeho typu jak stvořený ;-D

4 3
možnosti
AP

A52d78a69m 22P38o41c94h58e

27. 12. 2016 14:04

A v čem měla změna asi tak spočívat? Měl vyzvat k cenzuře, pozvat Afriku a prohlásit, že občané jsou hlupáci a nemají žádné právo se podílet na rozhodování, že?

24 2
možnosti
Foto

U takto neslaného nemastného blogu nejvíce překvapí jen to, že je na titulní straně.

28 8
možnosti
VK

Patrně jako protiváha umaštěného a přeslaďoučkého blogu Libora Čermáka, který v souladu s bojem za možnost demokratického vyjadřování, který vedl Miloš v poselství, neotevřel ani diskusi.

7 5
možnosti

Karma pane HolubR^ - podepisuji každou větu

7 11
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik