Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemohu se zbavit té pachuti, že Ovar říkal pravdu. Fuj.

1 0
možnosti

Já projev viděl, poslouchal a závadný mi nepřipadal. Blog mi přijde mírně tendenční. Ale to už níže psal pan Brzobohatý.

1 0
možnosti
Foto

Špatný a tendenční článek, karmu nedávám :-(

2 0
možnosti

Vidím to stejně jako pan Pavel Holub. A pokud někdo chce číst názory druhých jen ve zkratce, tak tomu to klidně shrnu do jedné holé věty: "Nemám rád Zemana". Těm ostatním to pak trochu rozvinu a vysvětlím v okolnostech.

Doby, kdy se mi zdálo, že je Zeman dobrým bojovník proti totalitním systémům (kolem r. 1989) jsou už bohužel dávno pryč. Asi to jen dobře hrál. Nyní vidím, že to byl omyl v hodnocení, způsobený neznalostí souvislostí a neznalostí důvodu Zemanova boje proti Husákově komunistické klice.

Dneska je ale jasné, a to nejenom mně, že Zemanovi totalitní systémy vůbec nevadí. Netají se vřelou a naprosto nekritickou láskou k Putinově totalitě, netají se ani nekritickou láskou k čínskému totalitnímu komunistickému systému.

Dokonce nedávno i prozradil, že se do Číny jezdí učit, jak nám zakroutit krkem, tedy přesněji řečeno "jak stabilizovat náš společenský řád".

A nynější podpásový úder proti kritikovi proputinovských dezinformačním webů je jen dalším potvrzením, kam až je Zeman ochoten zajít. Musím přiznat, že mě to Zemanovo spojenectví s proruskými lobbisty napojenými na ruské oligarchy a jejich zdejší prosazování putinovských mocenských zájmů fakt až děsí.

Takže díky autorovi dnešního blogu za slova povzbuzení. Ano, snad to s tím starým mstivým lišákem, podivným milovníkem východoevropských a asijských totalit už nějak doklepeme.. s opětovnou nadějí na lepší zítřky.

3 3
možnosti

A máte něco k věci nebo jste se jen rozkecal na téma jak nemáte rád Zemana?

4 0
možnosti

napište lepší prezidentský projev...rád si ho přečtu

5 2
možnosti
Foto

P24a54v50e95l 80H69o53l50u57b

30. 12. 2016 17:23

Tak asi až budu prezident ne? ;-D Zeman si ho vlastně také pravděpodobně sám nepsal... Tak když budu osloven... ;-D

0 0
možnosti

Co to je nesouhlas s cenzurou proruských dezinformačních webů a medií prosím.

Děkuji za vysvětlení.

0 0
možnosti

Projev jsem neslyšela. Jakou chce dělat Zeman politiku? Proč je jeho záměř vzhlížet k Číně a zářoveň adorovat Trumpa, který na distancování od Číny postavil svou volební kampaň.:-( Politik by měl být konzistentní ve svých názorech no a to asi takový Zeman nemá zapotřebí.;-D

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik