Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Například mě fascinuje úspěšnost tohoto článku ;-) http://pavelholub.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=568045

0 0
možnosti
MZ

Vážený pane Kvapile,

už jsem na to pod jedním článkem upozorňoval v diskusi zde:

http://pavelholub.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A161221_575321_blogidnes&razeni=tip

Nejhorší je, že při čtenosti některých článků mu na karmu musí kliknout skoro 50% čtenářů, což je minimálně podivné. Ale, je to dle mého celkem jednoduché, protože ani na čtenost není IP adresa omezena, nebude problém nějakým toolem dle anonymních IP adres klikat. To ale netvrdím, že se tak děje. Nebo neziskovky v rámci práce dostaly úkol? klikej na myšku. Nevím, ale už jen to, že je pokaždé na přední straně blogu (ve výběru), už jen to, že blog na vítání uprchlíků má více jak 40 karmu při čtenosti do 2tis. Ale pochopil bych, kdyby lidé opravdu toto chtěli, ale po náhledu do diskuse vidíte, že nejvíc plusů pod články pana Holuba mají příspěvky, které s ním absolutně nesouhlasí. Tedy, 50% mu klikne na karmu, ale v diskusi ho válcují oponenti, to se neděje na žádném blogu s vysokou karmou. Takže za mě mohu v klidu napsat, že tu něco smrdí. Ale třeba někdo vysvětlí. Nebo dopadneme jako pan Axamit?

S pozdravem

MZ

4 1
možnosti
Foto

Takže do konce srpna měl pan Holub čtenost průměrnou, možná podprůměrnou a karma u jeho článků byla v průměru kolem 25. Pak měsíc a půl pauza a od té doby, každý článek má karmu jak Brno a čtenost také. Dokonce v některých případech má za čtenost 700 lidí, karmu skoro 40. Nechci snižovat schopnost pana Holuba, ale takových výsledků nedosahuje ani pan Větvička s paní Šichtařovou :-) Jak se tedy takový zázrak stane pane Holube ? :-)

8 1
možnosti
Foto

Pane Kvapile z Vašich řádků, jsou-li myšleny vážně, usuzuji, že ona "karma" Vám poněkud zatemnila mozek a probudila ve Vás ne zrovna kladné vlastnosti... Nejvíce mi asi zaráží že právě na Silvestra... Já jsem měl včera i dnes úplně jiné, řekněme tradičnější starosti v závěru roku a začátku toho nového... ;-)

Jinak nejen oba Vámi citovaní autoři jsou mými vzory, co do formy podávání informací i "marketingu" v podobě např. sdílení svých článků (nikoliv co se sdílených myšlenek týče), který podle mého názoru zejména stojí za vyšší karmou...

Ta Vaše mantra "karma" podle mého názoru vůbec nevypovídá o kvalitách autorů, ale daleko spíše o dobře zvládnuté propagaci blogu...

Svoje velice oblíbené a v mých očích mnohem kvalitnější blogery vůbec nehodnotím ani podle karmy ani podle čtenosti, ale jsem jejich vděčný pravidelný čtenář. Moji skalní kritici z "druhého spektra" mě naopak často inspirují... Toť asi vše k tomu zázraku...;-)

1 0
možnosti
VC

Děkuji za seznam webu, na které mam klikat;-D

3 1
možnosti
VP

Taky jsem se byl na některé podívat. A málem jsem se počůral smíchy.

3 0
možnosti
MH

Narodil jste se do špatné doby, v minulém režimu byste byl jako ryba ve vodě.

Že se nestydíte...

Máme po svátcích, nemám tudíž náladu na vulgarity.

Ale i tak si mě nezapomeňte poznamenat, abyste mohl splnit svou občanskou povinnost udat mě jako nepřátelsky smýšlejícího živla.

PS: vaše karma je věrohodná stejně jako karma včerejší básnířky.

18 5
možnosti
Foto

P56a35v82e63l 34H79o32l44u85b

30. 12. 2016 12:15

Magdaleno, já jsem se narodil v minulém režimu, patřím mezi tzv "Husákovy děti"... Na další část už reagovat nebudu, udělal jsem to jak v blogu tak i v diskuzi... To o té karmě by mě za to velice zajímalo... Můžete to prosím rozvést?

0 0
možnosti
JL

Já s vámi na prosto souhlasím a na tento nový a potřebný úřad se těším. Doufám totiž, že budou mít podatelnu, kam budu moci podezřelé články hlásit. Např. na iDnes nebo na Aktualne už mám vytipovaných několik autorů, od kterých budu hlásit pro jistotu úplně všechno. A taky doufám, že budu moci udat i zpěváka za vulgaritu textů. Taky už mám jednoho "v rukávu". Anebo herce za obscénnost natáčených scén. :-)

15 0
možnosti
AR

překlep, mělo být +

0 0
možnosti
Foto

Začínám se bát, aby Vás nesmázli, až přijde ta odborná cenzura potírající zdroje šířící nenávist.......

8 1
možnosti
TV

Zalezi na typu nenavisti. Nektera je vitana :)

4 0
možnosti
Foto

Udavačství ještě žádnému režimu nepomohlo, leda tak do hrobu. Proto zklidněte hormon a raději si užívejte svátky, hezký den !R^

9 6
možnosti
Foto

P57a78v71e84l 42H17o29l69u63b

29. 12. 2016 15:12

;-D Moje hormony jsou naprosto v pořádku, zklidnit byste podle tónu potřeboval spíše vy...

Za to šíření nenávisti, rasismu, propagandy apod. režimům pomáhá, v tom se s Vámi shodnu... např. tomu ruskému u nás šířenému...

Zajímavé je, že ty co se brání proti rasistickým, vulgárním, nelidským urážkám chápete jako udavače.

Ty co se takto ve veřejném prostoru chovají naopak tedy adorujete? A proč ne... Já Vám to neberu, je mi to jedno, je to Vaše volba, Vaše svědomí, Váš úhel pohledu... Děkuji, že respektujete ten můj úhel pohledu... ;-)

6 6
možnosti
JR

J48a95n 52R49i70c40h79t39e48r

29. 12. 2016 11:38

Správně! Najmeme pár dalších úředníků a ti nám budou sdělovat, která zpráva je zavádějící a která zaručeně pravdivá. Tak je to spravne, bo jedině strana vi, co je pro občana dobre! Že, pane Holube?

Uveďme příklad: CIA celému světu tvrdila, že S. Hussein má sklady zbraní hromadného ničení, což se posléze ukázalo jako dezinformace a o mnoho let později i jako dezinformace záměrná. Co s tím vaše Ministerstvo pravdy udělá? Ověří pravdivost informace? Napíše "USA lžou, jde jim jen o záminku pro obsazení Iráku"? Nebo řekne "tato informace je pravdivá, kucííí ze CIA nám to potvrdili a ti by nám přece nekecali"?

Jaké je požadované vzdělání pro určení, co je pravda? Jak ověříme, že úředníci použili skutečně všechny zdroje pro ověření pravosti informací? A že ověřili pravdivost těch zdrojů? Kdo určí, které zdroje jsou použitelné a které ne? A tak můžeme jít donekonečna:-)

29 5
možnosti
Foto

P57a61v94e93l 91H35o68l64u14b

29. 12. 2016 12:00

Ověřit si informace, zjistit fakta, rozlišit dezinformace a propagandu od těch reálných faktů může kdokoliv, kdykoliv i bez nového odboru. Vzdělání přitom samozřejmě není nevýhodou. Ten nový odbor má mimo jiné napomoci v hledání faktů těm, kteří o to budou mít zájem. Což já třeba považuji za hodně smělý cíl... Každý ale zcela svobodně může zůstat ve světě svých dezinformací, jenom bude mít možná trochu stížené jejich další rozšiřování...

2 2
možnosti
Foto

Záporná karma: "Ať žije cenzura".

O tom, co je nepřípustné, ať rozhodne nezávislý soud. Tečka.

Tak to bylo řečeno u blokování hazardu a tak by to, samozřejmě, mělo být i nyní.

A příslušné orgány ať pátrají odhalují a dávají podněty či trestní oznámení, ale rozhodovat by měl, jak uvedeno výše nezávislý soud a nikoli pan Holub, který dopředu ví, co je v souladu s naším právním řádem a co ne,

13 5
možnosti
MM

To jste zase napsal blbinu, která se netýká podstaty věci! Že by se vás to osobně týkalo? :-/

5 2
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik