Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Minule si nějaká podobná partička stěžovala,že se nemohou o migrouše starat,protože 137 mega je s bídou na jejich platy.Zakázat,zrušit jako Pánka v,tuším v Rusku.

22 1
možnosti
LP

V Novorusku, to je v Doněcku a v Luhansku.

0 0
možnosti
LD

Za cizí umí pomáhat každý.Hlavně sobě.

23 1
možnosti
EH

Tady platí otřepané přísloví, že cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly. A živit Afriku (potažmo nakrmit svět) je cesta do pekla.

26 0
možnosti
MZ

Pane Holube,

když napíšete, že v mém článku jsou lži, tak buďte alespoň té dobroty a napište, kde lžu a napište pravdu, takto je jen takové to cumlání a žvatlání a Vy nikdy nežvatláte, Vy píšete jen pravdu, hlavně slušně a bez nenávisti. Protože pak bych s prominutím musel napsat, že podlý lhář jste akorát Vy, což bych nerad. Jestli je kritika nenávist, jestli vypsání názoru je zášť, pak jo, jsem nenávistný. Vy prostě člověka s jiným názorem než Vy dehonestujete (už po několikáté), no nevadí, já respektuji i bolševiky. Tož chápu, příště až bude kultem zase nějaký Hitler, tak se na něj hlavně nedívat kriticky, vždyť on přece chrání přírodu a staví dálnice. A když pan Pánek dělá chyby, tak to prostě nemůžeme kritizovat, já tomu rozumím. Už se těším na to nové ministerstvo. Protože Vy jste sic na mě nakydal spoustu špíny, ale ani jeden můj názor jste necitoval ani nevyvrátil, pouze že se jedná o dezinformace a lži, tož to někdo bude muset udělat za Vás.

22 2
možnosti
Foto

;-D Sebestředný pane Zákoucký, vy jste kriticky reagoval na Pánka a já jsem kriticky reagoval mj. na Vás... To je šok, že? Pánek může být lump, ale Zákoucký je modla? ;-)

2 15
možnosti
PG

drahý pane, smiřte se s tím, že "košile je bližší než kabát" - neosočujte lidi z toho, že oprávněně kritizují pana Pánka, který solidaritu zaměňuje s vydíráním a jakýkoliv jiný názor je označuje podobně jako vy pomalu za nelidský, xenofobní a já nevím jaký - věřte, že když se Moravou prohnala velká voda, lidi pohohli jeden druhému, sousedům, ale i neznámým lidem - a ne málo, dnes a denně vidím nejrůznější sbírky - a je mi smutno z toho, že "domácí" musí pomalu žebrat o pomoc, zatímco "neziskoka" placená z daní nás všech a prosazující evidentně POLITICKÉ cíle mi káže že já občan jem "xenofob"? zůstává mi velmi hořká pachuť na jazyku, když zvažuji jak ostrá slova mám vůči podobným lidem zvolit ....;-(

23 0
možnosti
JN

Víte pane, vašemu zápalu chybí to, čemu se říká pozitivní příklad. Je od vás hezké, že vynadáte těm, kteří se chovají neuctivě k dobrovolníkům poskytujícím pomoc, ale chybí váš vlastní pozitivní čin. Váš článek by mnohem lépe vyzněl, kdybyste v jeho závěru konstatoval, že přes negativní náhled některých zlých a primitivních spoluobčanů, vy jste se s celou svou rodinou uskromnil, vystačíte si s jednou místností a celý zbytek svého domu poskytujete jako přístřeší pro početnou skupinu utečenců.

35 0
možnosti
LB

Po přečtení zdejších diskuzních příspěvků musím souhlasit s těmi, kteří tvrdí, že v naší zemi neprožíváme střet mezi křesťanstvím a islámem, ale prožíváme střet mezi empatií, sebevědomím, ochotou pomáhat bližnímu v nouzi, a mezi démony sobectví, lhostejnosti, cynismu a strachu ze všeho cizího.

Jaká klišé by asi používali tito lidé, jakými nálepkami by šperkovali třeba takové osobnosti, jako byl nositel Nobelovy ceny za mír - lékař Albert Schweitzer, který založil (světově proslulou) nemocnici v Lambaréné, či účastníky dvou československých studentských expedic v r. 1968 a 1988, které do Lambaréné vezly léky, zdravotnický materiál a lékařské přístroje pro chudé a nemocné Afričany?

3 18
možnosti
JN

Myslím, že pan Schweitzer se nezabýval přepravou obyvatel afriky do Evropy, ale, jak správně uvádíte, na začátku 20 století věnoval peníze, které vydělal jako varhanní virtuoz, na vybudování nemocnice ve Francouzské rovníkové Africe (dnešní Gabon).

Tedy pracoval právě v tom duchu, který prohlašují za správný nynější odpůrci imigrační politiky paní Angely, totiž že se snažil zlepšit životní podmínky v Africe.

Vřele vám doporučuji ku přečetní jeho knihu vzpomínek Lidé v pralese. Občas tam narazíte na jeho rozčarování z uvažování pacientů, kteří do jeho nemocnice přicházeli v doprovodu celé i desetičlenné rodiny.

26 0
možnosti
BH

Ano musí se pomáhat! Aby se přemnožení ještě více přemnožily a měly dost sil přijít obohatit nás všechny o bídu a hlad co naše děti nezažily a neví co už roupama.

24 1
možnosti
AP

A25d43a66m 73P75o47c93h18e

16. 1. 2017 5:57

Opravdu moc dojemné. Někdo (včetně pana Pánka) "pomáhá" nejen z peněz ukradených nám všem, ale ještě si většinu nechává pro sebe. A tato pomoc spočívá v napomáhání ilegální migraci osob, co ani neví, co slovo válka znamená a politické propagandě proti vlastnímu národu. A ti hnusní Češi proti tomu ještě podle autora držkují.

38 1
možnosti
LB

Dokažte, že si Šimon Pánek nechává většinu peněz pro sebe, jinak lze vaše tvrzení chápat jako nechutnou pomluvu.

Zřejmě o neziskovkách zhola nic nevíte; podmínkou pro získání grantu je povinnost každou utracenou korunu doložit a jejich hospodaření musí být transparentní.

3 13
možnosti
JR

J82a93r58a 39R40a91n66k

16. 1. 2017 2:53

Karma, Pavle, humanita je to co po 48. komunisti vymitiliR^

3 27
možnosti
LB

Vidíte a lžete! Já když se kouknu kolem sebe, tak vidím spoustu lidí, co umí pomáhat! Ale pomáhají zde potřebným a proto se o nich nemluví.

27 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik