Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L22e45o 41W57o96l43f

26. 1. 2017 13:13

Teď už snad jen chybí, aby v čele Etické komise stál Jiří Hermánek.;-DR^

23 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že se v diskusích pod články o Srpovi ani neukázal. :-)

5 0
možnosti
JH

R^R^R^ Jenom osobní poznámku: ty trapné schválnosti jsou pořád blbější - má cenu reagovat?t

7 0
možnosti
Foto

Souhlasím, nemá, také se snažím to omezovat... ;-)

4 0
možnosti
Foto

Nacista Schindler byl také vyznamenán.

6 9
možnosti
MS

Souhlasím a na otázku v titulku odpovídám velikým ANO. Zeman si vyloženě rochní v tématech, o kterých se dá předvídat, že budou rozdělovat společnost.

10 0
možnosti
MS

eee ... u kterých

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že se Karel Srp nenechal do této situace vmanipulovat, ale že o členství v etické komisi usiloval sám. Etická komise totiž v minulosti odmítla jeho odvolání. Z jeho strany se možná jednalo o pomstu: Vy jste mne odmítli, ale prezident Zeman mne jmenoval přímo vaším členem". Svědčí o tom jeho nynější nenávistné reakce směrem k etické komisi.

16 0
možnosti
JN

A nepřipadá vám smutné, že skoro třicet let po odchodu komunistického režimu do minulosti potřebujeme nějakou etickou komisi, která se nimrá v pomluvách, co kdo tenkrát komu vyvedl?

7 5
možnosti
Foto

M.Z. opět ,,nahodil" a opět úspěšně. Obd. jako v ,,kauze" Peroutka;-) Souboj ,,zasl. odbojářů";-D JS tu byla dávno před ,,Chartou" a vedla si svůj ,,odboj" po svém. Navíc ovšem měla dost ,,pod palcem" hudeb. vydavatelství, než jim to kom zatrhli. Do jisté doby tam byla z těchto důvodů i jistá nevraživost mezi umělci a ,,písničkáři". I to se táhne až dodnes. Je též nesporné, že kdejaký ,,odboj" byl infiltrován StB. A tak měli ony ,,odboje" i info vzájemné, čili, leckteří mohli i na druhé ,,leccos" vědět. Co je kde v ,,jakých" archivech, a co se kdy komu hodí, totˇ dodnes otázkou:-)

1 4
možnosti
VV

Nejak se mi mezi temi emotikony ztraceji souvislosti. Nemohl byste to prosim prepsat tak, ze misto tech ksychtiku byste treba udelal odstavce, aby i tak hloupi lide jako ja pochopili co jste chtel vyjadrit?

5 0
možnosti
JN

Já myslím, že pro uklidnění vášní by bylo rozumné vyhlásit Jaroslava Hutku národním hrdinou, udělit mu všechny existující hudební a literární ceny a na státní útraty vydat jeho souborné dílo velkým nákladem.

5 0
možnosti
VV

Jako doplneni k tomuto clanku bych doporucoval precist vcerejsi Jak to vlastne mohlo byt Ivo Rottnberga.

3 0
možnosti
Foto

A29l71e34š 27P31r31a33g34e77r

26. 1. 2017 11:50

Bral bych to stejně jako Vy, ale je tu další ALE, nejdřív jsem si myslel, že ho jen Nemilouš využil pro sebe, když ho nominoval, ale pak jsem si přečetl rozhovor pana Srpy na seznamu.cz, kde vyhrožoval dokumenty na každého, kdo je proti němu, včetně etické komise, kterou chce celou vyházet, rozpustit... teď to mám tak, že zase pěkné lejno (společenské téma) vylezlo na svět, zase díky Nemiloušovi.

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik