Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

A neříkal od už Schwarzenberg, že na jejich panství vždy udělali hajným nejlepšího pytláka? Jo to bylo, když uváděl Kalouska.

A vy chcete ministra financí, který neví, kde jsou ty díry? Já ne. Alespoň ví, kde je třeba látat a látat.

1 15
možnosti
Foto

Ano to Babiš ví opravdu moc dobře, bohužel je látá ve svůj prospěch...

17 0
možnosti
JH

J87i20ř24í 73H93u24m36l

19. 2. 2017 10:27

Tak jsem si nad váma zaplakal pane Holub, jenom škoda že tam není i něco vtipného :-P

4 14
možnosti
JH

J33i45ř38í 74H42a98r96t76l

19. 2. 2017 10:12

Docela jsem se zasmal. Vam vadi, ze jeden clovek jak rikate optimalizuje sve penize, sice v mezich zakona a ma z toho nekolik milionu a na druhou stranu ( ted mluvim o EETT) Vam nevadi kdyz cast podnikatelu ( nejspise tisice) optimalizuje sve prijmy a my vsichni prichazime o dost vice penez (mluvi se o miliardach,ale zajici se pocitaji az po honu, tak jsem sam zvedavy jak experiment EET dopadne). Zkuste se priste trochu vice zamyslet nez zacnete porovnavat Babisovy optimalizace s EET, ktere se Vam jako Babisovu odpurci take nelibi. Tohle nebyla pohadka, ale Kalouskova agitka.

2 12
možnosti
Foto

Pokud jste jenom zasmál a zároveň si i nezaplakal, tak jste to bohužel zcela nepochopil... ;-)

14 0
možnosti
Foto

P64e96t34r 51K39o65u95c84k56ý

18. 2. 2017 17:48

Nejsmutnější na všem je skutečnost, že příští volby vyhraje s velkým náskokem a jeho StBácká duše ještě povyroste. Ovládne další média a bude pokračovat v propagandistické masírce. EET berme jen jako rozcvičku. Vcelku tristní představa. :-(

9 4
možnosti
JP

J49o57s26e43f 54P24i23b50i25l

17. 2. 2017 22:39

Sorry jako, to má být vtipné ?

12 2
možnosti
Foto

Jako sorry vtipné? Spíš tragikomické... ;-)

6 0
možnosti
JV

Babiš ohledně Čapího hnízda využil pouze stávající legislativy a tehdejších pravidel čerpání strukturálních fondů. Pravidla se stanovila ještě dlouho před prvním programovacím obdobím v letech 2004-2006 a toto mělo na starosti MMR, pod tehdejším vedením Paroubka. Čili využil toho, co bylo dovoleno a nebyl sám. Aspoň se postavilo něco hmatatelného, o čem lze s určitými pochybnosti říct, že bude nějak, snad využíváno. Horší je to s cyklostezkami, které vedou odnikud nikam a golfovými hřišti v každé díře, na jejich údržbu a provoz už nejsou peníze, a ani nebudou, pokud je nekoupí Číňani. Totéž se týká nadměrného počtu rozhleden a umělých lyžařských svahů v rodných obcích pánů senátorů či poslanců.

Ještě horší situace je ovšem u tzv. měkkých projektů, čili neinvestičních, které nás obohacují inkluzí různých skupin obyvatelstva a jejich začleněním na trh práce. O což tyto skupiny pochopitelně nejeví zájem a snaží se radši začlenit do skupiny invalidních důchodců. Tam se skutečně jedná o miliardy vyhozené doslova a do písmene z okna. Dnes tyto organizace sice vyprodukovaly tisíce příruček dobrých praxí, metodik, postupů, kurzů, analýz cílových skupin, ale jedná se jen o slohová cvičení na dané téma. Zaměstnanost těchto podporovaných skupin se zvýšila pouze po dobu trvání projektu. A to o celkem zanedbatelné procento.

Pokud se jedná o tzv. korunové dluhopisy, evidentně nemáte ponětí. Systém zaokrouhlování směrem dolů platil sice ještě před Kalouskem, nicméně finanční génius dokázal tento systém posvětit, zlegalizovat a odstartovat, a to především za potlesku všech bankovních domů. První byla německá Zuno ze skupiny Raiffeisen Bank International. Takže račte požádat zákonodárnou moc, potažmo její představitele, aby při schvalování příslušných zákonů a novel, používali, pokud to jde, mozek

17 13
možnosti
Foto

Pane Vavřínku, oblast eurofondů je mi profesně velmi blízká, budu-li skromný. O tom, že Babiš porušil pravidla ROP SČ není sporu. Není ovšem relevantní nezávislé síly, která by mu to byla v současné době schopna dokázat. Všechny trumfy drží v rukou finanční správa podléhající Babišovi.

Ke korunovým dluhopisům. K čemu jsou prosím dle litery zákona určeny? Proč jsou osvobozeny od daně? Postupoval Agrofert versus Babiš dle litery zákona? Já jsem přesvědčený, na základě dostupných podkladů, že Babiš zákon neobešel, ale porušil. Může ale finanční správa konkrétně jeho kauzu nezávisle prošetřit?

12 1
možnosti
AK

vyhra Babise ve volbach bude pohrebem cele republiky.

22 12
možnosti
Foto

Jediné co mám proti p.Babišovi je to ,že ještě nevyrazil p. Stropnického který nečinně přihlíží ke zlodějnám v armádě. Viz. technik 10000kč/ hod.

8 2
možnosti
Foto

Můj hlas pan Babiš dostane. A to jsem ten malý bitý OSVČ. To ,že nebere plat a nevyužívá vládní speciál není důležité . Vidím jak tři roky maká a má výsledky.. Nikoho lepšího nevidím.

21 30
možnosti
PP

Devět z deseti podnikatelů provádí optimalizace daňových odvodů, přitom každý z nich jistě někdy pochybili při nějakém managerském rozhodnutí. Češi chtějí mít svého ministra financí s obrovskými zkušenostmi, který nikdy nic neoptimalizoval, nepokazil a zárovň aby byl chudý, jak kostelní myš. Také chci mít takového ministra!

13 4
možnosti
PP

Nedaří se mi najít žádného vhodného kanditáta, asi začnu škrtat své požadavky zprava, bohužel.

5 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik