Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VU

Všem zemřelým budiž "lehké nebe". Avšak 70 % až 80 % občanů naší vlasti jsou ateisté. Obecně každý prezident republiky je plně vytížen nespočetnými těžkými povinnostmi na všech polích své působnosti. Tak proč by se náš pan prezident Miloš Zeman měl zúčastňovat pohřbu kdejakého faráře, jenž se celý život snažil ohlupovat své spoluobčany vyfantazírovanými bláboly o nadpřirozených bytostech? (Svobodu vyznání plně respektuji, ale ona ta svoboda vyznání dle Ústavy ČR musí být plně respektována i vůči ateistům, na to Vy, pobožní spoluobčané, prosím nezapomínejte.) Ohledně církevních restitucí nám katolíci předvedli svou chamtivou podstatu. Navíc, a to je taktéž významné, Miloslav Vlk ještě nedávno ošklivě i nesmyslně útočil na pana prezidenta Zemana v souvislosti s "aférou Brady", kterou dle mého mínění zákeřně a trestuhodně rozpoutal Daniel Herman se svými blízkými. Naštěstí "Akce Brady plus Staromák" dopadla pro Hermana a spol. naprostým fiaskem. Miloš Zeman posílá Miloslavu Vlkovi smuteční věnec prezidenta republiky a tím svou pietní povinnost plní myslím na dvě stě procent. Mainstreamová média, na tuto skutečnost útočící, se opět chovají zcela trapně a tendenčně. A Vy, (končící) autore tohoto blogu, zanechte Vašich ironických urážek vůči prezidentu republiky, chováte se totiž uboze. Vždyť Vám nikdo nebrání, abyste se v kostele "vyžíval" třeba dva dny v jednom kuse. Jsem šťasten, že vlastenec Ing. Miloš Zeman bude zvolen prezidentem České republiky i na další pětileté údobí; dost možná bude zvolen už v prvním kole volby. (Jeho "protikandidáti" se zatím jeví jako víceméně směšní.)

5 27
možnosti
Foto

Vicemene souhlasim. Ten vas byvaly komunista a rusky svab by svou pritomnosti cely obrad pokalel.

18 1
možnosti
PS

P33e72t29r 64S26k92á87c59e71l

22. 3. 2017 20:29

Úplně mě zatrnulo, autor se loučí sice jinak, než-li pan Janota, býv. bloger, střelec po exekutorovi.

K fotce pana Vlka s panem Havlem - jak rozdílné povahy co se týče sebeovládání, náruživosti a organizačních schopností. Navíc každý jinak před rokem 1989 trpěl, každý se jinak přepravoval a bavil se. Jo služba Bohu bez obětí má mnoho podob, ale chuť ovoce ji vždy definuje přesně. Více viz:

VDillí je tabulka s lidskými slabostmi, proti nimž bojoval MóhamdásKaramčad Gandhí:

"1.Politika bez zásad. 2.Bohatství bezpráce. 3.Požitky bez kontroly svědomí. 4.Obchod bez morálky.5.Věda bez humánnosti. 6.Vědění bez charakteru. 7.Služba Bohubez obětí."

P.S. Jaképak měl asi v politice zásady pan Havel? Prosperita našeho státu to moc nebyla, spíše pomoc jiným, mocnějším státům určitě. Však jeho oslavovali a dobře věděli proč.

6 4
možnosti
JV

Ocekavate-li, ze prosperitu roznaseji a udeluji presidenti, tak to budete cekat jeste dlouho !

4 0
možnosti
JC

J38i83r90i 56C96e57e

22. 3. 2017 18:37

Já nechápu, co zas všichni řešej.

Vlk Zemanovi na pohřeb taky nepůjde.

Ani já Zemanovi na pohřeb nepůjdu, protože Zeman na můj taky nepřijde.

6 4
možnosti

Nedostává a již není šance, že by ho dostal. Trpí duševní poruchou.

4 3
možnosti
Foto

V jednom článku se píše: "Zemřel ten, co nechtěl s vlky výt..." Stát si za svým názorem, najít odvahu jej hájit, je něco jiného,než nenávist. Mluvit o nenávisti ze strany pana Vlka je směšné. Zdá se, že mnozí si pletou pojmy s dojmy. Je to ostuda pana prezidenta i těch,co nepochopili...

25 4
možnosti
JZ

Ironie ze základní školy, ale karma článku 45 a počet přečtení za půl dne ke čtyřem tisícům. Nedivím se, že odcházíte, v poslední době to pro vás muselo být finančně hodně náročné.

8 7
možnosti
Foto

Hmm, asi to ještě přehodnotím, vidím, že bych Vám tu chyběl... ;-)

11 0
možnosti
Foto

je to státní funus, ten nemá s pietou mnoho společného

0 15
možnosti
IC

Á, filozof z řetízáku promluvil...;-) Až na to, že v jedné krátké větě řekl hned dva nesmysly respektive nepravdy. Pohřeb má vždy co dělat s pietou a pohřeb kardinála Vlka není státní pohřeb, viz https://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_poh%C5%99eb

4 0
možnosti
Foto

Pomstychtivost našeho prezidenta je natolik dominantní, že bych skoro pochyboval o jeho mužství.:-)

16 4
možnosti
MB

Naše společnost, vedená politiky je nesmírně pokleslá - pojmy čest, morálka zbytečně zatěžují. O vyrovnání se s minulostí ani nemluvě. Zde hlava státu , podobně jakákoliv viditelná autorita má svou nezastupitelnou roli ! Kultivovat ... Je krásné udělat hradní potlach vyvoleným za veřejný peníz - následně nejít na pohřeb. Nic ve zlém, to už vybočuje - ti staří z dob 1 Republiky by použili to své vrcholové vulgární označení - "No to je ovšem, neslýchané" ! ... Impuls jaký a pro koho !? ...

2 0
možnosti
Foto

Dostává Miloš Zeman rozum? Aneb rozloučení s kardinálem Miloslavem Vlkem;-)

A autor také dostává rozum? A proto opouští své blogy?Či je důvod jinde8-o. Netvrdím že přímo ,,koho chleba jíš toho píseń..." Ale...;-)

2 20
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik