Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Muslim je vyznavač islámu. RvRv

0 0
možnosti
AB

Zase někdo plácá o strachu z neznámého a jeho mozková kapacita nestačí na to, že jde naopak o obavu z toho známého. Kolik vám platějí za tuhle nepovedenou propagandu? Ach jo. Pán je sám rasista, protože nesnáší rasisty. Nebo nerasisty? Nebo koho vlastně? Už to mám. Pán nemá rád lidi a musí do nich rejpat.;-D

12 3
možnosti
JR

J26a63r59a 87R50a94n24k

2. 5. 2016 21:02

Takze Vy ze strachu ani nikam nevyjedete, nepoletite, nevlezete do jeskyne.....nejlepsi je zasit se doma pod perinou, tam Vas ani blesk nedostane;-)

5 6
možnosti
MK

Islám opravdu rád nemám a u nás ho nechci. Mám z něj obavy, protože to není jen náboženství. Je to totalitní ideologie, která chce ovládat každé hnutí člověka od narození až po smrt (stejně jako nacismus nebo komunismus).

Tento postoj mi nediktuje žádná xenofobie, ale obyčejný pud sebezáchovy. Pokud mě přesto někdo považuje za xenofoba, je to především jeho problém. Já to takovému sluníčkáři vymlouvat nebudu.

13 3
možnosti
JR

J97a76r17a 21R11a27n83k

2. 5. 2016 21:04

Mohu se zeptat, kde jste islam na vlastni kuzi poznal, pracoval jste na olejovych vezich nekde v Africe? Na Strednim Vychode? Zil aspon rok v Indonesii? Nebo u Kadyrova v Cecne?

5 10
možnosti
JT

Doufám, že nepopřete přímou úměru, že čím víc džihádistů v Evropě, tím větší pravděpodobnost násilných konfliktů. Taky v Evropě. Stačí číst a dívat se co se děje na Blízkém východě, tedy v muslimských zemích. Stačí se podívat na fotografie zničených měst . Jenom proto, že jedni muslimové nenávidí jiné muslimy. A tak se zabíjejí, bombardují,..... Z toho každému trochu přemýšlejícímu musí být jasné, že pakliže jich bude nadměrný počet v Evropě, přenesou si svoje násilnické zvyky i sem. Sdělte mi laskavě v čem nemám pravdu. Děkuji.

12 3
možnosti
JT

Děkuji za minus pane Polický. Vysvětlit mně v čem nemám pravdu, to je pod vaší úroveň nebo nad vaše schopnosti ?

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 4
možnosti
DS

Tohle je tak typický styl, ze jen přemýšlím, kolik asi daňové poplatníky stál... Ale možná se mýlím a autorovi se jen podařilo vystihnout něco, co ani nezamýšlel, nebudu soudit.

Každopádně to, co nazýváte raismem (polovina národa ma špatné zkušenosti s cikány, proto je nemám rád, i když mi barva jejich kůže nevadí a nevadí mi ani jiné barvy, kdyz se chovají slušně), rasismus neni. Nevim, co to je, nejsem odborník, ale bráno podle teto logiky by pak za rasu mohli byt označeni naprosto všichni, kdo vzbuzují na základě svého chování antipatie (policisté, revizoři, zubaři, učitele, ženské ta volantem, kdokoli pod vlivem, okérovaná individua ověšená železem apod).

I s tim islámem je to reakce na jejich chování. Při násilí ve světe se ozývá děkování Allahovi a jeho velebeni, i integrování lidé čas od času uriznou manželce hlavu, dceru zabijí ze cti, byvalku poliji kyselinou apod. Bohužel jsou útoky ve spojeni s islámem v současné situaci vic vidět, ale nedá se popřít, ze jsou. A znovu za to mohou muslimové sami - nejen ze se začali vzájemně vybíjet "tam u nich" a posílat propagandistické materiály se zajatci a hrozbami, oni pak přijdou sem a chtějí tu mit to samé, co doma a jeste k tomu nutí nas a hrozí nám a velebí svého boha...

Jen hlupák by nebyl opatrný...

7 1
možnosti
PZ

problémem asi fakt je rasismus - rasismus lidí jako jste vy - viz vaše obrázky - proč je ten špatný vždy bílý (vajíčka i medvídek) ?

Jinak článek je jen hromada tisíckrát otřepaných frází a nálepek, a žádný podnět k diskusi, snad jen k závěru ohledně islámu - naším problémem opravdu není ISIS ale islámští kolonisté v Evropě - stačí si projít výzkumy/statistiky jak smýšlejí...

14 1
možnosti
SB

Podle toho, co jste psal, máte děti.

Tak byste měl myslet na své děti a měl byste jít k šípku s nějakým slovíčkařením. Až Vaše děti budou mít problémy v soužití s muslimy, tak jim houby pomůže, že jejich otec slovíčkařil že se teatrálně snažil ve všem hledat ušlechtilost, a podobné nesmysly.

Vašim dětem hrozí docela obyčejné a naprosto přízemní nebezpečí. Od toho je neochrání nějaké hry se slovními formulacemi a dokazování toho či onoho. Jim hrozí, že od života dostanou pořádnou facku. Jsem zvědav, zda potom jim budete dělat nějaké intelektuální přednášky, jestliže se té facky v jejich obličeji dožijete.

Pokud jim ty přednášky budete dělat, pak se od nich možná dočkáte toho, čím já jsem tento svůj příspěvek zahájil: Hned na začátku jsem Vás poslal k šípku a oni Vás tam možná pošlou také.

9 3
možnosti
JN

J21i60ř64í 96N39o46s27e44k

2. 5. 2016 17:40

A vy, vy se islámu a tisíců nevzdělaných a nevzdělavatelných muslimů nebojíte? V hodinách dějepisu jste dával pozor? Války s Turkem byly války s mimořádně bestiálním nepřítelem.

Znáte historii islámských států? Víte, jak to tam vypadalo během staletí, kdy tady v Evropě středověk přecházel do renesance osvícenství a později se tu rozvíjela průmyslová společnost? Víte vůbec, jak historie i ideologie tvaruje myšlení a vlastně i genetickou informaci národů?

V Německu moc mírumilovného soužití neuvidíte. Jezdím tam často, mám tam kus rodiny a mnoho přátel i pracovních kontaktů. Klidný ani šťastný není nikdo, naštvaný a vystresovaný každý.

Kde v Německu či ve Francii vládne ten multikulti ráj?

Peskováním z nás oprávněné obavy ZE ZNÁMÉHO nevyženete, je to pud sebezáchovy.

RvRvRv

21 3
možnosti
Foto

Za bestialní byli často považováni počátkem 2 tisíciletí právě Češi.

Mnohem krutější než muslimové byli za křížových výprav křesťané

Mezi nejtěžší války v Evropě patřila 30 letá válka-křesťanů proti křesťanům a 1 a2 sv. válka kdy válčily země s převahou křesťanů proti sobě

Nejbrutalnější vyhlazování probíhalo v Americe a páchali ho křesťané. Stejně tak v koloniích právě křesťané nejvíce potírali jiné náboženství

Ten kdo nedával pozor v dějepise jste očividně vy, ne autor, který ni o historii nepíše.

Naši známí v německu jsou spokojeni. V Německu a Francii jsou obavy z Islámu mnohem menší než u nás-právě proto, že tam islám znají.

0 12
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik