Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co když je to všechno jinak? Co když záměry IS nadhodnocujete, co když jde o pouhou fanatickou demonstraci síly z pozice nadřazenosti? Cítí se oprávněně nadřazeni, protože v otázce oddanosti víře nemůžeme konkurovat - to je jediné, v čem mají navrch.

Nemohou nás všechny vyvraždit, protože jsme "výrobci" blahobytu, jež částečně užívají a užívat touží.

Jediné, co potřebují jsou davy "dhimmi" - a zatím se tak také evropská společnost chová.

Doufejme, že se nenecháme zlomit a dokážeme odpovědět na stejné neohrožené úrovni. Takže ve válce už dávno jsme. I když se vám nechce. To ostatně nikomu.

2 0
možnosti

Ale jděte, brepto. Rv Diplomacie s islámem, to je jako diplomacie s Hitlerem. ;-€

Asi stejně tak efektivní. Další váš blud je, že oni chtějí žít v pokoji na svém území. Není to tak. Oni chtějí šířit svou hnusnou ideologii. A v neposlední řadě říkám, máme právo je soudit a já to klidně udělám: Islámská kultura je barbarská, středověká a zlá. Naše je lepší, než jejich. Proto také oni utíkají k nám a ne my k nim.

A takto by měli soudit všichni, čím více lidí bude tohoto přesvědčení o skvělosti naší křesťanské kultury a jako o bludařské a destruktivní té jejich, tak bude hned o poznání v Evropě lépe. Kazí to pouze lidi jako jste vy. Sluníčkáři.!!

Rv

9 1
možnosti
JS

J66a57n 18S51e67m30i36k

28. 7. 2016 11:29

Je docela mimo porad psat o tom ze "jsme ve valce s IS" a ze "IS v evrope to nebo ono"

Faktem je ze ti lide co pachaji atentaty v Evrope nejsou zadni agenti IS, jsou to proste mistni muslimove kteri se rozhodnou udelat atentat, a pak se prihlasi k IS...

...kdyby byl IS znicen, nebo bylo neco podobneho nekde jinde, treba v Somalsku, prihlasovali by se proste k jinemu hnuti, protoze to potom zni tak ze oni jsou soucasti neceho "vetsiho"

Faktem je ze tim poukazovanim ze "za tim stoji IS" je nesmysl, a je to lez kterou si my sami i evropsti politici lzou do kapsy.

Je to proste tak, ze neutocil zadny "IS", ale "zase zautocili teroriste z rad domaciho evropskeho obyvatelstva"

3 1
možnosti
JC

A Vy tedy doporučujete, abychom šli jako ovce na porážku a doufali, že až naší krve vyteče dost, muslimové sami se od svých vraždících soudruhů ve víře odvrátí a v dalším násilí jim zabrání?

Podobně to doporučoval Gándhí evropanům ve vztahu k nacistickým požadavků Německa před válkou. A kam to vedlo, to víme.

9 1
možnosti
DK

Vy vubec nevite, ktera bije. Samozrejme, ze sireni strachu je jednou z hlavnich aktivit teroristickych organizaci obecne. Nenavist je az dusledek, nikoliv cil (a je nesmyslne snazit se vymytit dusledek, ktery je tak prirozeny, to je jako kdybyste chtel donutit kravu, aby se z ni stal masozravec). Prvotni cil je sireni Islamu. Pomatenci (vcetne vas) se stale znova a znova snazi nam namluvit neco o nasi spolecne vine. Nicmene...reknete mi uprimne, kolik zemi bojovalo v muslimskych zemich proti Islamu a kdy to bylo. Kdyby USA staly na strane Asada, neni to boj proti Islamu, kdyz stoji na strane jakoze umirnene opozice, porad to neni boj proti Islamu. Je to podpora jedne nebo druhe strany. Ja osobne jsem proti tomu, aby zapadni zeme do deni v muslimskych zemich vojensky zasahovaly...at se tam klidne muslimove povrazdi mezi sebou (coz ostatne delaji). Nicmene zadna vojenska intervence neni pravou pricinou. Ostatne zapadni zeme ty muslimske nezabiraji, oni je nechavaji muslimum. Muslimove dobyvaji svet a je jim jedno, kdo proti nim stoji. Islam je ta ideologie nenavisti. Mimochodem samotny fakt, ze muslimske zeme NEJSOU schopny prijmout demokracii, je dostatecnym dukazem toho, jak jsou zrudne. To neni o tom, ze demokracie je nejaky "nas system", ktery my jim vnucujeme. Demokracie je system, ktery kazdemu zajistuje urcite prava a svobody. Neni to nic "naseho". Oni proti nam bojuji proto, ze jim to narizuje Islam a budou nas nenavidet bez ohledu na nase ciny. Pokud jste vy proti tomu, abychom jim my neco "exportovali", pak byste mel byt reciprocne proti tomu, abychom zde Islam prijimali...Pokud ne, pak jste pokrytec. Kdyby mela byt pravda, ze muslimove se nam msti za vojenske intervence, pak by tomu muselo predchazet nejake obdobi, kdy zili v klidu a az nasledkem techto intervenci by se jejich pristup zmenil. Ale jiste sam dobre vite, ze muslimove nezili v klidu a miru nikdy! A jediny duvod, proc ve statech jako je Saudska Arabie ci SAE neni valka je ten,

9 1
možnosti
DK

ze maji natolik velke prirodni bohatstvi, ze jim to zajistuje vysokou zivotni uroven = nizkou miru nespokojenosti. Oni si proste uzivaji...Kdyby na tom meli byt hospodarsky hur, pak by i tam zurila obcanska ci jina valka. Jedina moznost pro tyto lidi je tvrdy diktat, cehoz historie je dukazem. Odstranite diktatora a system se hrouti. Protoze tito lide nejsou schopni zit konstruktivne, oni umi jen borit. A proto si nezaslouzi zit v USA ani Evrope. je treba si uvedomit fakt, ze toto nijak nemuzete ovlivnit. Je to jako byste se zamiloval do zenske, ktera o vas nestoji...muzete se stavet na hlavu, muzete se chovat hezky, pak budete mozna jejim kamaradem anebo lhostejne, ale sveho nikdy nedosahnete, nebot to neni ve vasi moci. Muslimove budou problem bez ohledu na to, co udelame...a se musime snazit tento problem eliminovat a to nejlepe tim, ze si je k sobe nepustime.

5 1
možnosti
EP

Na tohle kolektivní "my" už začínám být alergický. Hlavním strůjcem válečných operací jsou USA a nepřijde mi, že by se nejhorší útoky poslední doby odehrávaly tam.

4 1
možnosti
MB

Tak k tomu kolektivnímu "my" ...se přece sami a opakovaně hlásíme.

Neustále se dovoláváme my, spojenci, my musíme dostát svým závazkům, my jsme nositelé demokracie, my nemůžeme být slepí k dění ve světě...

Mimochodem, ani třetí světová válka by se neodehrávala na území USA...

2 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik