Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celá věc má ovšem ještě druhou, a pro Zemena velmi prekérní rovinu. Tito Číňané žádají o politický azyl. Pokud jim ho podle mezinárodních úmluv udělíme, dáme tím najevo, že v Číně jsou lidská práva porušována. Co na to prezident, který tvrdí, že se od Číny můžeme učit udržovat pořádek? Výsledek? Hrad bude hrát mrtvého brouka, maximálně se zmůže na obvyklé plky o hloupých novinářích, kteří se šťárají v hloupostech..

20 0
možnosti
EH

Romové taky dostávali azyl ve VB a Kanadě. Čímž ty státy potvrdili, že se jím tu ubližuje. Nu, válku jsme jim za to nevyhlásili.

6 1
možnosti
KB

Číňany, vietnamce atd. brát. Araby a afričany nebrat.

5 3
možnosti
Foto

Z posledního trestního jednání proti kriminálního gangu zabývající se výrobou a distribucí drog bylo z 29 pachtelů 27 vietnamské národnosti. To bývalým komoušům nevadí, protože dodávají drogy většinou do západních států, že Bedřichu.

5 1
možnosti
JZ

Čínští uprchlíci? S tím zatím moc zkušeností nemáme, co? Jak se k tomu jenom postavit, co?

No tak já bych jich pár na zkoušku vzal. Když se ukáže, že jsou integrovatelní, tak jich čas od času opět pár vzít můžeme. Když se ukáže, že nejsou, tak už nebrat. Když budou integrovatelní, ale bude jich sem chtít v budoucnosti moc, tak stejně brát jenom omezené počty. Nechceme se totiž stát minoritou na vlastním území, no ne?

1 0
možnosti
EH

Naštěstí Čína není za rohem. Na druhou stranu je mohou vozit v lodích po kontejnerech. Možná nemají tendence bouchat, ale nevím, jestli stojím o Chinatowny, kde neslyšíte oficiální jazyk a nezáleží na generaci. Uprchlík bez vize a ochoty se těžko integruje, pokud jenom "prchá".

0 1
možnosti
Foto

Tady přece nejde o migranty.

1 1
možnosti
Foto

Správně, tady jde o uprchlíky, kteří jsou pronásledování jen k vůli svému náboženství a to je podle EU ale i našich zákonů důvod k udělení asylu.

Zeman se při řešení tohoto oříšku trochu zapotí. Nevím ale proč jsou ubytováni někde na severu Moravy, když je může Tvrdík ubytovat na Slávii, která jim patří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik