Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Přiznávám se, že bych byl raději, kdyby pan Zeman raději nekandidoval.. Důvod? Důvod? Dovedete si představit, že by do druhého kola postoupil s panem Zemanem někdo mu podobný? Přiznávám se, že teď mě napadá třeba Milan Kohout, ale diskutující by jistě přišli i na jiné "kandidáty"...

2 0
možnosti
Foto

Řekněte rovnou, že se bude bojíte, že Zeman vyhraje

A totéž platí i pro autora.

2 4
možnosti
MN

nějak jsem nepochopil, proč si přejete aby kandidoval znovu - a na x místech nás ihned ubezpečujete, že si nepřejete, aby vyhráll.. tak jaký je potom cíl a smysl té jeho případné kandidatury? Něco jako "obecné referendum" o jeho oblíbenosti? že odejde potupně poružen s nějakým naprosto nízkým počtem hlasů... ?

- pokud tím sledujete pouze jeho nějakou veřejnou potupu, tak bude lepší, když naopak kandidovat NEBUDE a NEBUDE TAK UBIRAT hlasy ostatním kandidátům.. to se totiž přesně stalo naposledy.. kdyby nekandidoval, tak by se hlasy tolik netříštily.

0 0
možnosti
Foto

To o tom tříštění hlasů Zemanem je nesmysl. On je koncentroval.

1 0
možnosti
SB

Máte pravdu, že český národ není tak hloupý, aby vstoupil dvakrát do jedné řeky a aby po neblahých zkušenostech s Havlem ještě zvolil nějakého Horáčka nebo Pitharta, tedy v podstatě stejného mlátiče prázdné slámy a profesionálního krasořečníka, jako byl Havel.

6 17
možnosti
LJ

Škoda, že jste to nepochopil nebo nechtěl.:-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik