Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Částí národa je adorován, a částí naopak zatracován. ... Nj, ale tak je to vždy, když se přepíná strunka, když se kyvadlo tlačí na jednu stranu, o to víc se zhoupne na druhou. Současná situace v Evropě je toho obrazem a připadá mně, že to vracející se kyvadlo ještě ani neprošlo klidovou polohou.

1 0
možnosti
JH

Ještě chybí postavit pomník na Letné.

1 0
možnosti
HV

Proč máte pocit opačný? Inu proto, že to není pocit. A proč se tak děje? Proto, že z VH někteří umělci a dobrodějové dělají modlu. A to by si (myslím) nepřál ani samotný VH, který vykonal jistě mnoho dobrého a něco se mu také nepovedlo - byl to prostě člověk, ne polobůh, jak se z něj kdekdo snaží dělat.

3 0
možnosti
Foto

Karma. Až si tohle přečte zdejší popírač normalizace s bávem pod okny, tak vám vyhlásí válku.

3 1
možnosti
Foto

nedávno mi kamarádka, co tam mohla být, říká... v ten den po té Královské cestě ... v Praze nebylo nikdy většího ticha, Bylo cítit to semknutí lidí, a ve vzduchu visel staršně silný a opravdový hrozný žal.

Chybí mnoha lidem,ač na blogu to nevypadá. Hodně lidí si myslí... být tu a vidět to rozhádání... něco by řekl, nějak by se snažil vystoupit a lidi spojit...Ten úřední život tolik nemusel... opravdu mu na národě záleželo...především....Takhle si to myslím. Díky, Pavle.:-)

6 0
možnosti
JR

J23a91r79a 50R68a44n70k

5. 12. 2016 3:37

Diky, Pavle. Kdysi zde byla v diskusich Dana M. - mela vzdy skvele prispevky a mela jsem od ni dokonce fotografie Kraovske cestyVV

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik