Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Jsem snad jeden z prvnich, kdo prohlasil, ze by mohla byt skvelou prezidentkou, ale uz si to nemyslim. Pote, co prohlasila "Určitě bych nechtěla spolupracovat s protiuprchlíky a protiislamisty. To bezesporu ne a vnímám to jako špatně ošetřené téma i na celostátní úrovni. Což způsobilo, že takovéhle strany, mně ohavné, se dostaly i na krajskou úroveň" by byla po me osobne nevolitelnou na danou pozici. Ale jinak lidsky si teto osoby vazim, snad bude i nadale delat to, cemu rozumi nejlepe. Lidi vyznavajici politickou korektnost v politice zadna spolecnost nepotrebuje.

30 1
možnosti
LP

Mě osobně tím moc zklamala, ale jsem rád, že se takto odkopala - představa, že bych to zjistil až po parlamentních volbách příští rok, mě děsí. Pokusím se z této zkušenosti poučit. A Gazdík, ten se odkopal vzápětí. Tudy cesta nevede. Krajské volby byly velmi přínosné a poučné.

2 0
možnosti
PK

Když to nebude paní Drábová,tak to bude muset být nějaká jiná apolitická osobnost,žádný ovar,kadimůra nebo něco podobnýho,mě by paní Drábová vůbec nevadila ale je to odborník v jaderném průmyslu a jestli by tam potom nechyběla.[>-]

4 2
možnosti
RH

Myslím, že kdyby nového prezidenta vylosovali, tak to bude s vysokou pravděpodobností znamenat zlepšení...

23 6
možnosti
Foto

Nemohl bych paní Drábovou volit, protože v případě její oficiální kandidatury by ukázala nekonzistentnost jejich postojů. Sdělila už národu, že taková ceremoniální funkce není pro ní.

6 10
možnosti
JK

A jak se to projevilo ?

1 2
možnosti
ZH

Já bych ji nejraději viděl jako předsedkyni vlády. To by pak už v Evropě vládly atomový báby dvě. :-)

Ale na hradě taky dobrý.

6 1
možnosti
JK

A ptal jste se ji, zda by měla zájem ? ;-D

6 0
možnosti
Foto

Projevilo se to tak, že řekla, že o prezidentování nemá zájem, protože je prezident je toliko nejvyšší ceremoniář.

1 0
možnosti
JN

Paní Drábové si velmi vážím především jako odborníka. Skutečnost, že je už 17 let je předsedkyní velmi důležité státní instituce, znamená opravdu hodně.

Bylo by škoda, kdyby se toho úřadu vzdala jen kvůli politické kariéře.

A bylo by smutné, kdyby se našel kdokoliv, kdo by se snažil napodobit Václava Havla. Ten patří minulosti a ať v ní zůstane.

19 3
možnosti
Foto

Pokračovat v odkazu, neznamená někoho imitovat... To že by naprosto nezaměnitelná individualistická Drábová někoho napodobovala si opravdu představit nedovedu... ;-)

8 4
možnosti
Foto

Kdokoliv, místo toho, co tam je :-\

10 14
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik