Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)....Fakta jsou fakta. Nejsem ekonom, ani mě to nepřinutí na konci života se to učit. Vidím, jen jednu skutečnost! Všichni zainteresovaní, přisátí k cecíku státních zakázek, nákupů armádní techniky, jsou ohroženi. Vedlejší příjmy skončily. Proto....jak jeden muž, všichni proti Babišovi. Ale jak vidíte, lid,(někteří to nazývají lůza), není hloupý.

O morálce, kterou se někteří ohání, nemluvte! Víme každý jak je to u politiků s morálkou. UDělal-li něco protizákonného, žalujte ho a zavřete až zčerná ! !!!!!!

11 25
možnosti
Foto

Fakta jsou fakta? Která máte namysli? Vy bohužel neřešíte ani ta známá fakta, věříte tomu co říká Babiš, věříte, že by Vám nelhal... Nejste zdaleka sám, bohužel... ;-)

22 5
možnosti
PV

P65a70v30e33l 98V66é15b80r

16. 2. 2017 12:53

Vy toho Babiše musíte mít hodně nerad!

....

Nic si z toho nedělejte, já taky.

21 4
možnosti
SN

:-)........Tak jste se vydováděl, napsal a okořenil fotkami perfektně ! Co říkáte po letech na hospodářský výsledek republiky? Vám by se tam zřejmě líbil Kalousek se zásekem 670 mlrd. KOnečně se v tom zahnilém rybníku hnulo bahno a "bratrstvo kočičí pracky" které, ačkoliv nic nevyrábělo od sameťáku svorně rozebíralo náš stát a tiše bohatlo. Vám se to asi líbilo. !!!!!!

15 33
možnosti
Foto

Pane Nováku co víte o tvorbě a aspektech státního rozpočtu, kromě toho co Vám sdělil pan Babiš?

27 3
možnosti
DS

Ony jsou výživné pokaždé, když je tam AB. Nebo v podstatě všude, kde se objeví AB v konfrontaci s někým, kdo své práci rozumí, je to k popukání. Máme (všeho)schopného ministra, který je bezskrupulózním prosťáčkem s velkým balíkem peněz.

9 2
možnosti
Foto

Tak on je fešák a má docela hezkou "ženu", že? Tak proč by je neobluzoval?

1 1
možnosti
Foto

Myslím, to nadpasové zvířectvo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik